Huidverbetering

HUIDANALYSE 

Met het Lightskinanalysetoestel worden 10 foto's genomen van de huid. Hier kunnen we het vocht- en vetgehalte van de huid mee bepalen, de poriegrootte aanduiden, je zal zien waarom producten juist wel of niet resultaat geven op jouw huid, .... 
Aan de hand van deze resultaten is het mogelijk een behandelplan op te stellen volgens jouw huidnoden. Er wordt aangepast thuisverzorgingsadvies meegegeven. Ook zal ik hier advies geven welke behandelingen voor jouw huidtype geschikt zijn.

SKINBOOSTERS

Gerichte huidverzorgingsproductlijn als alternatief voor plastische chirurgie, welke ook een aanvulling biedt op pre- en postchirurgie. Deze behandelingen bieden een versnelling van de natuurlijke biochemische processen van de huid door middel van niet-invasieve, doeltreffende en veilige processen, waarbij Skin Boosting methode wordt toegepast.
Er werden therapieën gecreëerd die gebruik maken van de kracht van menselijke cellen en cosmetische oplossingen bieden voor belangrijke problemen van gelaatsverzorging:
- acne
- peeling
- anti-aging
- ogen 
De formules van de producten van de Skin-Boosterslijn zijn gebaseerd op de opname van peptiden en actieve bestanddelen die op gerichte wijze de natuurlijke functies van de huid versnellen en haar storingen herstellen.
De aanwezigheid van 'Cosmetic Drones' in de formules is een stap vooruit in de ontwikkeling van systemen voor de afgifte van actieve ingrediënten aan de huid omdat zij in staat zijn met grote nauwkeurigheid, de gewenste doelcel te selecteren en het actieve ingrediënt in de cel vrij te geven. Zo worden ongewenste interacties vermeden en is er tegelijk een maximale doeltreffendheid en veiligheid bij het gebruik.

  • APOCALYPSIS THERAPY: nieuwe huid in 5 dagen- €350 
Alternative to chemical peeling. Letterlijk: openbaring/onthulling.
De apocalypsis therapy is een ware detox voor de huid. Door een combinatiepeel van kruiden en zuren gaan we de celvernieuwing stimuleren naar 5 dagen ipv 28 dagen. Deze medium diepe peel bevat exfoliatie-effecten afkomstig van waterzoetsponzen.
Voor wie is deze behandeling geschikt?
- Elk huidtype
- (Hyper)pigmentatie
- Littekens
- Acne
- Doffe huid
- Rimpels

Behandelplan
Dag 1: dag van de behandeling. Hierbij krijg jij  je thuisverzorgingskit van de Face gel spf 30 én je persoonlijke apocalypsiscream gratis mee naar huis.
Dag 2-5:  Afschilfering is mogelijk. De huid enkel behandelen met Face gel spf 30, NIET nat maken of reinigen.
Vanaf dag 5: nabehandeling (inclusief )
Na 1 maand check-up.


  • APOCALYPSIS THERAPY: gentle/acne  €165 
De apocalypsistherapy gentle/acne is een gelaatsbehandeling voor de aanpak van acne symptomen en het reguleren van talgafscheiding.
De behandeling is gebaseerd op de verjongende werking en talg regulerende effecten op de acne huid, versterkt met kractige kalmerende en gespecialiseerde actieve ingrediënten (oa Canedian Willowherb) voor de aanpak van acne.
Hier gaat de huid weinig tot niet vervellen.
Voor welk huidtype?
- Acne
- Vette huid
- Gemengde huid

Behandelplan
Afhankelijk van de huidconditie mogen we deze behandeling tot twee maal per week uitvoeren. Op de dag van de eerste behandeling krijg jij de Face gel SPF 30 én je persoonlijke apocalypsiscream GRATIS.
Dit wordt de komende dagen na de behandeling je thuisverzorging, samen met je reiniging.


  • THAVMA THERAPY 
You don't have to resort to botox ! 
Een behandeling voor het uitwissen van expressielijnen. Expressielijnen ontstaan door het samentrekken van de huidspieren met rimpels tot gevolg. Thavma therapy maakt de huid terug stevig en doet deze stralen.
De effectox-technologie van Juliette Armand, bestaande uit een cocktail van peptiden argireline, ameliox, leuphasyl en andere gespecialiseerde actieve bestanddelen spelen heel sterk in het verminderen van spierconctracties. Deze technologie wordt daarbij nog eens versterkt met de Cosmetic Drone-technologie voor een botu-like werking. De beide technologieën vormen de optimale oplossing voor de vermindering van rimpels en lijntjes. Naast de werking van de technologieën, hydrateren de verschillende actieve ingrediënten de huid en beschermen ze tegen oxidatieve stress en glycatie, met een stralende, stevige en gehydrateerde huid als gevolg, al na één behandeling.

Het beste resultaat wordt verkregen mét thuisverzorgingsproducten en in kuurvorm.

Kennismakingsbehandeling €145
Skinbooster 3 behandelingen €390 + GRATIS thavma hydra lifting cream (korting van €130 )
Skinbooster 6 behandelingen €720 + GRATIS thavma hydra lifting cream én serum (korting van €321)

  • CHRONOS THERAPY 
You don't have to resort to injectable filling of wrinkles!
Een therapy die de schade herstelt en huidveroudering door lage vochtreserves, biologische veroudering en oxidatie door de omgeving, voorkomt.
Bevat een 4D-technologie
- Peeling (synergie van glycolzuur, salicylzuur, urea en keratoplast voor het verwijderen van dode huidcellen en beschermen van vochtvalans van vermoeide huid)
- Hydratatie (hyaluronzuur voor herstellen van vochtreservers, beschermen van epidermaal vochtverlies en hydratatie die lang aanhoudt)
- Anti-aging ( activatie collageen, elastine en hyaluronzuur door het stimuleren van lichaamseigen fibroblasten)
- Anti-oxidatant (bescherming tegen milieuonzuiverheden en UV-stralen)

Het beste resultaat wordt verkregen mét thuisverzorgingsproducten en in kuurvorm.

Kennismakingsbehandeling €145
Skinbooster 3 behandelingen €390 + GRATIS Chronos hydra correct serum (korting van €140)
Skinbooster 6 behandelingen €720 + GRATIS Chronos hydra correct serum én cream (korting van €342)

  • OPSISTHERAPY - €66 per behandeling
Een behandeling die zich uitsluitend richt op de gevoelige oogcontour voor het behandelen van verslapping, rimpels, donkere kringen of wallen, expressielijnen ... Ze biedt een waardig alternatief voor plastische chirurgie. Biochemische processen van de huid worden versnelt. Opsistherapy bestaat uit botox-like (effectox-complex) en de 'Eye anti-tox' technologie.

Het beste resultaat wordt verkregen mét thuisverzorgingsproducten en in kuurvorm.Na 1 behandeling merk je al meteen resultaat. 
(kan ook als supplement bij een klassieke gezichtsverzorging geboekt worden. Terug te vinden onder de noemer 'EYECATCHER')


AMESON PEELING EN/OF NEEDLING 

Ameson skin medical series, geïnspireerd op het Griekse AMESOS (=onmiddellijk), biedt alle voordelen van de wetenschap in medisch - esthetische huidverzorging met onmiddellijk resultaat. Hyaluronzuur is hier het startpunt en basissteen van elke behandeling.

  • MESOPEEL- FRUITZUURPEEL
Binnen Juliette Armand zijn dit de hoogsgeconcentreerde (50-70%) zurenpeels. Deze werken op verschillende dieptes in onze huid, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. Afhankelijk van de diepte kunnen we werken op een specifiek huidissue zoals pigmentvlekken, rimpels, grove poriën, actieve acné ...  

Deze behandeling wordt enkel in kuurvorm geadviseerd, in combinatie met aangepaste thuisverzorgingsproducten. Een kuur bestaat uit minstens 4 behandelingen om de 14 dagen, afhankelijk van de huidaandoening.
Bij een eerste peelingsessie gebruiken we de minimum inwerktijd om te zien hoe de huid reageert. Afhankelijk hiervan kiezen we een geschikte inwerktijd voor volgende sessies. Er wordt steeds opbouwend naar het gewenste eindresultaat gewerkt.
Na een kuur is een onderhoudsbeurt eens in de 4 maanden sterk aangeraden.

Bronze (1 kennismakingsbehandeling) €105
Silver (3 behandelingen) €290 met GRATIS thuisverzorging calming bliss + repair gel twv €40 (korting van €70) 
Gold (6 behandelingen ) €510 met GRATIS thuisverzorging calming bliss + repair gel + face gel spf 30 twv €85 (korting van €205)

  • MESOTECH - MICRONEEDLING
Mirconeedling is een huidverbeterende techniek waarbij microperforaties gemaakt worden in de huid, om actieve ingrediënten dieper en beter in de huid te brengen. De miniscule wondjes (niet zichtbaar) die gemaakt worden, prikkelen het natuurlijk herstelproces met als resultaat een betere celregeneratie, collageen- en elastineboost ...  Een vial (actieve ingrediënten) kan afzonderlijk, of in een cocktail worden gebruikt en wordt ingezet afhankelijk van het huidprobleem: rimpels, grove en doffe huidstructuur, verwijdde poriën, acne littekens, slappe huid, wallen en donkere kringen, lipboost ...
 
Deze behandeling wordt enkel in kuurvorm geadviseerd, in combinatie met aangepaste thuisverzorgingsproducten. Een kuur bestaat uit minstens 4 behandelingen wekelijks, afhankelijk van de huidaandoening. Nadien is een onderhoudsbeurt eens per 2 maanden sterk aangeraden.

Bronze (1 kennismakingsbehandeling) €105
Silver (3 behandelingen) €290 met GRATIS thuisverzorging calming bliss + repair gel twv €40 (korting van €70) 
Gold (6 behandelingen ) €510 met GRATIS thuisverzorging calming bliss + repair gel + face gel spf 30 twv €85 (korting van €205)

  • COMBI MESOPEEL-MESOTECH
Hier wordt een fruitzuurpeel (amandel- of salicylzuur) gecombineerd met een microneedling, afgestemd op jouw huid.

Bronze (1 kennismakingsbehandeling) €155
Silver (3 behandelingen) €420 met GRATIS thuisverzorging calming bliss + repair gel + face gel spf 30 twv €85 (korting van €130) 
Gold (6 behandelingen ) €780 met GRATIS thuisverzorging calming bliss + repair gel + face gel spf 30 + microroller  twv €155 (korting van €305)Maak een afspraak