Handverzorging

Gelish €40
Je hebt van nature stevige en mooie nagels en wil die wat extra accentueren dan is gelish ideaal. Het is een semi-permanente nagellak die niet afschilfert en na het plaatsen direct droog is.
Het is afweekbaar en niet schadelijk voor de natuurlijke nagel.

Gelish wordt aangeraden om eenmalig, of enkele keren na elkaar te doen voor een gelegenheid zoals reis, feest, verlof ... Van zodra jij permanent mooie nagels wil, is het best over te schakelen naar een rubberbase  of gelnagel.

Opgelet hier is enkel de mogelijkheid voor kleur of french. Geen verlenging, babyboom of nailart.

Rubberbase/ BIAB €45
Broze nagels die wat stevigheid en verzorging kunnen gebruiken? Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de rubberbase waarbij een dunne laag versteviging wordt aangebracht, met daarbovenop een kleur. Deze nagels zijn iets dunner dan de gelnagels.
Je kan kiezen om de kleur van de rubberbase te behouden, een naturelle nagelbehandeling. Of je kan kiezen uit meer dan 120 kleuren uit ons kleurenassortiment.

De ideale behandeling om je nagels te verstevigen en te laten groeien, zonder enige beschadiging. De rubberbase bevat meer weekmakers dan een gel, waardoor deze heel flexibel is en de nagels minder snel afbreken.

Opgelet hier kan er enkel gekozen worden tussen de kleur of naturel. Geen verlenging, french, babyboom of nailart.

Gelnagel €55
Gelnagels zijn ideaal voor mensen die permanent hun nagels willen verzorgen met een stevige basislaag. Ik maak geen gebruik van tips of sjablonen om de natuurlijke nagel zoveel mogelijk te beschermen en voor een naturel resultaat. Wil jij liever de nagels eerst wat laten groeien? Dan kies je best eerst enkele behandelingen rubberbase, om dan over te schakelen naar een gelnagel.

Hier is er de keuze tot kleur, naturel, french of babyboom. Geen verlenging of nailart.

Maak een afspraak