Diensten

Laserontharing

Laserontharing met het meest innovatieve lasertoestel Milesman Diode Laser, zorgt voor effectief en pijnloos permanent verwijderen van ongewenste haargroei. Je kan steeds kiezen om per zone gelaserd te worden of, in een voordeelpakket, verschillende zones samen te laseren. Eerst even informeren en resultaat zien? Dat kan dankzij een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek mét testsessie.

Lees verder

Huidverbetering

Als skinexpert adviseer ik je graag in dagelijkse huidverzorging en persoonlijk huidbehandelplan dmv (chemische) peeling en microneedling.

Lees verder

Gezichtsverzorging

Jouw huidconditie wordt herselt en verbetert dankzij de professionele producten van Juliette Armand. Wens jij op te starten met huidverzorging of kennis te maken met huidverbeterende producten? Dan zijn de verzorgingen van het treatmentmenu een ideale kennismaking.

Lees verder

Suikerontharing

Suikerontharing is een ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. Alle zones van het lichaam kunnen onthaard worden volgens deze natuurlijke methode. Het is een ontharingstechniek uiterst geschikt voor elk huidtype, ook de meest gevoelige huiden met eczeem, psoriasis, ...

Lees verder

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, zonder gebruik te maken van extensions of mascara.

Lees verder

Voetverzorging

Draag zorg voor je voeten, want zij dragen ons dag in, dag uit. In 2019 behaalde ik met grote onderscheiding mijn diploma gespecialiseerd voetverzorger. Uw voeten zijn in mijn gouden handen, in goeie handen. Last van overmatig eelt, eelpitten of ‘eksterogen’, hielkloven of ingegroeide nagels? Kom zeker eens langs en je gaat op wolkjes terug de deur uit.

Lees verder

Handverzorging

Bij Instituut Eefje kan je terecht voor de meest naturele nagelverzorgingen: gelish, rubberbase of gelnagels. Hier worden nooit verlengingen of nailart toegapst. Er is keuze uit meer dan 130 kleuren, gaande van heel naturel tot felle & donkere kleuren.

Lees verder

Permanente Make-up

Alle permanente make-up wordt extern uitgevoerd door Heidi van Si Belle.

Lees verder