Gezichtsverzorging

TREATMENTMENU


  • Eerste kennismaking: HUIDANALYSE €75
Met het Lightskinanalysetoestel worden 10 foto's genomen van de huid. Hier kunnen we het vocht- en vetgehalte van de huid mee bepalen, de poriegrootte aanduiden, je zal zien waarom producten juist wel of niet resultaat geven op jouw huid, .... 
Aan de hand van deze resultaten is het mogelijk een behandelplan op te stellen volgens jouw huidnoden. Er wordt aangepast thuisverzorgingsadvies meegegeven. Ook zal ik hier advies geven welke behandelingen voor jouw huidtype geschikt zijn.
Start jij op met je persoonlijke skincareroutine twv €150, dan krijg jij de huidanalyse gratis.

  • HUIDANALYSE MET AANGEPASTE VERZORGING EN STARTPAKKET €250
Na de uitgebreide huidanalyse gaan we meteen aan de slag met een behandeling, aangepast aan jouw huidnoden. Niet elke behandeling is immers geschikt voor  elke huid. Dankzij een goede huidanalyse van zowel je buitenste als onderste huidlaag kunnen we nog beter gaan inzetten op huidverbetering. Je leert kennis maken met huidverzorging en -verbetering met Juliette Armand.
Huidanalyse  · verzorging · inclusief Home Therapy Kit in reisformaat (reiniging-serum-peeling-masker-crème) + tonic lotion + zonnebescherming.

  • CLEANS & GO (tot 18 jaar) - eerste (kennismaking)verzorging €55
Deze korte behandeling, ook wel jeugdverzorging (tot 18jaar) genoemd, is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd. 
Reiniging  ·  peeling  · masker  · crème  · zonbescherming

  • RELAX THERAPY €150
Dit is een tweede fase in het huidverzorgingsplan, waarbij we de huidverzorging upgraden met een zachte chemische peeling. Volledig aangepast aan uw huidnood, volgend op een huidanalyse. Er wordt extra aandacht besteed aan de gevoelige oogcontour.
Huidanalyse · reiniging  ·  epilatie wenkbrauwen · peeling oogcontour en gommage  · fruitzurenpeeling · uitzuiveren comedonen · massage · layeren serum · masker · serum · oogverzorging  · crème · zonbescherming
  • SEIZOENSBEHANDELING €95
Deze behandeling is steeds aangepast aan het seizoen en de noden van uw huid op dat moment. Deze behandelingen staan steeds online op https://instituut-eefje.salonized.com/widget_bookings/new.


Maak een afspraak