Gezichtsverzorging

TREATMENTMENU


  • HUIDANALYSE €35
Met het Lightskinanalysetoestel worden 10 foto's genomen van de huid. Hier kunnen we het vocht- en vetgehalte van de huid mee bepalen, de poriegrootte aanduiden, je zal zien waarom producten juist wel of niet resultaat geven op jouw huid, .... 
Aan de hand van deze resultaten is het mogelijk een behandelplan op te stellen volgens jouw huidnoden. Er wordt aangepast thuisverzorgingsadvies meegegeven. Ook zal ik hier advies geven welke behandelingen voor jouw huidtype geschikt zijn.

  • HUIDANALYSE MET AANGEPASTE VERZORGING €130
Na de uitgebreide huidanalyse gaan we meteen aan de slag met een behandeling, aangepast aan jouw huidnoden. Niet elke behandeling is immers geschikt voor  elke huid. Dankzij een goede huidanalyse van zowel je buitenste als onderste huidlaag kunnen we nog beter gaan inzetten op huidverbetering. Je leert kennis maken met huidverzorging en -verbetering met Juliette Armand.
Huidanalyse - aangepaste verzorging 

  • CLEANS & GO  €55
Deze korte behandeling, ook wel jeugdverzorging (tot 18jaar) genoemd, is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd. 
Reiniging  ·  peeling  · masker  · crème  · zonbescherming

  • START-UP FACIAL  €85
Een kennismaking met huidverbeternde behandelingen. Na een diepte reiniging vestig ik de aandacht op het herstellen en verbeteren van jouw huidconditie. Een waar wenmoment voor je huid aan actieve ingrediënten van professionele producten.
Deze verzorging is ideaal als eerste verzorging indien jij nog nooit professionele producten gebruikte. Ook voor mommy-to-be's is dit een ideale verzorging. Je kunt deze ook upgraden met opsistherapy (=skinbooster - huidverbetering) (€125)
Reiniging  ·  peeling  · uitzuiveren comedonen en epilatie wenkbrauwen · massage · serum · masker · serum · (oog)crème  · zonbescherming

  • CLASSIC THERAPY €95
Hier gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling (tot 15%), aangepast aan de noden van jouw huid, met extra aandacht voor de gevoelige oogcontour.
Reiniging  · epilatie wenkbrauwen · peeling oogcontour en gommage  · fruitzurenpeeling · uitzuiveren comedonen · layeren serum · masker · serum · oogverzorging  · crème · zonbescherming

/ Antipollution therapy (rokershuid, doffe huid, jonge huiden, blootstelling aan vrije radicalen)
/ Grand Retinoid (anti-aging, photo-aging, verbeteren huidstructuur, rimpels, verbeteren huidteint)
/ Sensi therapy (gevoelige huid, couperose, eczeem, immuniteit boosten)
/ Phyto repair (grove huidstructuur, acne gevoelige huid, acne littekens, hormonale acne)
/ Age spot therapy (pigmentatie, verbeteren algemene teint)
/ Proteinous lifting (verslapte huid, gladstrijken rimpels
/ Acne regulator (actieve acne)

  • RELAX THERAPY €125
Een classic therapy aangevuld  met een extra gouden-handen-momentje (=massage).
Reiniging  ·  epilatie wenkbrauwen · peeling oogcontour en gommage  · fruitzurenpeeling · uitzuiveren comedonen · massage · layeren serum · masker · serum · oogverzorging  · crème · zonbescherming
  • SEIZOENSBEHANDELING €95
Deze behandeling is steeds aangepast aan het seizoen en de noden van uw huid op dat moment.


Maak een afspraak